Β Γερμανίας

Nurnberg-Braunschweig

Για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Νυρεμβέργη υποδέχεται την Μπραουνσβάιγκ στο ματς που κλείνει την 32η αγωνιστική. Το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τους δύο αντιπάλους καθώς οι μεν γηπεδούχοι ψάχνουν την απευθείας άνοδο στην 1η κατηγορία, ενώ οι δε φιλοξενούμενοι την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Νυρεμβέργη λοιπόν με 54 βαθμούς σε 31 ματς είναι αυτή την ώρα δεύτερη πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Ντύσελντορφ. Την ακολουθεί στην 3η θέση με 2 πόντους λιγότερους το Κίελο. Οι δύο πρώτες ομάδες παίρνουν την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα ενώ ο τρίτος παίζει μπαράζ ανόδου με τον τρίτο από το τέλος της 1ης κατηγορίας. Η Νυρεμβέργη πάντως δεν έχει εκμεταλλευτεί πολύ την έδρα της αφού εκεί έχει ρεκόρ 7-4-4, ενώ εκτός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Η Μπραουνσβάιγκ από την άλλη έχει 39 πόντους σε 31 ματς, 1 πόντο μόλις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Με 2 (εκτός του σημερινού) παιχνίδια λοιπόν να απομένουν η αναγκαιότητα για βαθμούς είναι κάτι παραπάνω από ορατή. Ομάδα της ισοπαλίας εκτός έδρας όπου έχει ρεκόρ 2-9-4.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν πολύ τους βαθμούς, η Νυρεμβέργη όμως με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει την απευθείας άνοδο. Με τον κόσμο στο πλευρό της πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα το κάνει, αξίζει στοιχηματικά ο άσσος.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ 1 1.75@mybet